Седмично послание на Хиларион 7 - 14 юли 2013г.


Възлюбени,

Тъй като в личния ви живот наближава завършване на изпълнението на много неща, знайте, че наближава повратен момент, когато най-сетне ще се освободите от тежките плътности, с които сте се борили. Това беше, защото много от вас избраха да поемат и да изпитат тези по-ниски вибрации като начин да улеснят по-бързото изчистване на колективното поле на човечеството, което обгражда Земята. Полето беше изчистено в основната си част и това улеснява сега пробуждащите се души в справянето им с личните си проблеми, които започват да изплуват с увеличаването и засилването на енергиите. Това, което сте завършили, сега започва да се изпитва от общото население, но без да им тежи натрупаната плътност от минали поколения.

За всеки един от вас е важно да поддържа тясна връзка с Висшия си Аз и духовните си водачи по всяко време и да избягва да бъде въвличан в личните и колективните драми, които се случват. Задачата ви е да останете центрирани върху създаването и поддържането на визията за нова реалност на по-добър живот за всички. Знайте, че това може да е труден процес, тъй като онези, които обичате и за които се грижите, ще преминат през техен собствен процес на растеж на пробуждащото се съзнание и това може да повлияе на собственото ви равновесие и баланс в желанието ви да им помогнете. Насърчавайте ги както можете, знаейки, че само те могат да преминат през това, през което преминават. Никой друг не може да извърви пътя, който те са си избрали, вместо тях.

Вие сте тези, които сте Светлината на света през тези времена, така че е важно да продължите да поддържате и да се грижите за себе си. Тъй като притокът на енергийно активиране продължава, почивайте си колкото може повече, за да асимилирате и абсорбирате тези енергии с по-голяма лекота и грация и поддържайте винаги ежедневните си дисциплини, за да поддържате силно и здраво личното си енергийно поле. Обрисувайте и познайте себе си като същество от Светлина, мост - дъга между небето и земята, проводник на любов, който внася и закотвя небето на Земята. Почитайте себе си за това, че играете тази роля и дръжте здраво. Пътят ви сега става по-лесен, тъй като човечеството като цяло е готово да поеме по-голяма отговорност за всичко, което се случва в света около него.

Знаците, че промяната е тласъкът на тези времена, са навсякъде и това изисква промени в обществото. Всичко, което беше прието като норма, повече не може да се смята за даденост, защото всичко сега е в състояние на движение и човечеството също трябва да стане приспособимо и променливо. Те трябва да копаят дълбоко в себе си, за да открият собствената си връзка с Източника и когато се случат промените, това ще се изпълни. Те ще осъзнаят, че придобиването на нещата на този свят не беше основната цел на тяхното съществуване на тази планета и че тези неща трябва бързо да изчезнат по начин, който е извън техния контрол и че това, което наистина е важно, е връзката, която те имат един с друг.

Продължавайте да стоите твърдо в Светлината си, докато сте заземени в планетата си, тъй като вие сте пионерите в пътя напред. Единствено собствената ви връзка с Източника е това, на което можете да разчитате. Станете наблюдателя на всичко, което влиза в собственото ви поле на възможности, за да можете да маневрирате по пътя си в непознатото. Познайте себе си, защото това е ключът за всичко. Вие и само вие държите ключа за кралството във вас.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/07/7-2013.html

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments